lauantai 9. maaliskuuta 2024

Nordic Responce 2024

 

     "Viimi päivinä on ollu ruuhkaa tien päälä ko Naton sotaharjotus alko. Välhin ollu tiekki poikki ko sielon sotapojat ajelhe methän vääränlaisila konheila. 

      Somahan nuita vehkheitä on kattella ko ohi menevät. Sitä mie vain mietin, että tekkeekhän nuot panssarivaunut nuihin teihin vahinkoa, ko net kuiteski painaa melko paljon ja telaketjuila liikkuvat. Ja mitenkhän tuo mettä kestää. Lunta on kuiteski metri, mutta kyllä nuot mennee pohjia myöten.

      Hetassa on vanhan koulun pihala markkinakki. Ei ollu kylläkhän kovin montaa myyjää. Mitenkhän met saisima myyjät innostumhan tulhen, ko paikkaki on kuulema ilmanen. Käsityön tekijöitä meilä kyllä piisais omasta takkaa. 

     Ens viikonloppuna onki sitte Marianpäivät. Silloin on lauantaina kans markkinat samassa paikkaa ja muualta tulhet torimyyjät on koko viikonlopun. Varhman vilkhaampaa sillon.

     Toivoma ens viikonlopuksi hyvvää keliä ja innostusta jokhaiselele, että lähethän markkinoile kattelemhan ja tuttuja tappaamhan."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ne ovat saapuneet.

       "Ei tarttenu ennää tehä halkoja yksin. Kesästä nauttiminen loppu. Tai oikeasthan väheni. Lämmin keli ja vesisathet teki tehtävän...