keskiviikko 30. elokuuta 2023

Liian nopeasti.

 

     "Voi helkutti! Kyllä se häytyy nyt sanoa, että kesä oli ja meni. Elokuuki suorasthan vilahti. Perjantaina alkaa jo hirvenpyyntiki.

      Taaski jäi monta hommaa ens kesäle. Ei sole mikhän ihme, ko nuila eläkeläisilä on kohta kauheampi kiire ko meilä työtä tekevilä. Niilä on niin paljo vuosien mithan jäänheitä tekemättömiä hommia. Sais nähä miten ittele käypii, ko tästä joutaa ittekki oloneuvokseksi.

     Pittää iltapuhtheina alkaa kaivamhan mettäkamphet esile. Viime vuona mie net kyllä laitoin talthen, mutta varastossa essiintyy vishin semmosia pieniä paikalisia maanjäristyksiä, ko net aina vaihtaa kummasti paikkaa. Pitäs tehä semmonen hyysikän kokonen koppi pihale ja säilyttää siinä kaikki mettätavarat, niin nolis tietopaikassa.

     Pittää nyt yrittää hiastaa vauhtia ja nauttia alkavasta syksystä maholisiman paljo. Kesä meniki oikeasthan työn merkeissä ja nyt on vähä aikaa hengähtääkki.

     Ens viikonloppuna onki sitte taasen väärtipäivät. Myyntitorila tavathan. Eikö se niin ruukata sanoa? Meilon koko syksy aikaa pyytää, mutta väärtipäivät ei ole ko kerran vuojessa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valosaa on.

       Istuskelen keittiössä iltateetä juoden. Katselen ikkunasta ulos ja mietiskelen kaiken maailman asioita. On valoisaa vaikka kello on j...