tiistai 23. toukokuuta 2023

Kuntoporthat.

      "Kävästin kauppareisula kattomassa Jyppyrälä, joko sinne pääsee lipposila. Luontokeskuksesta lähtiessä, polku oli vielä kuiva. Risteyksen jälkhen matkanteko muuttuki mielenkiintoseksi. Lenkkarit kyllä kastu, vaikka kuinka yritin mettää pitkin kulkea.

     Siinä sitte jalat märkinä, kattelin porthaitten alapäässä ylöskäsin. Nyt oli kyllä tehty semmoset kuntoporthat, että varmasti kestää. 

     Siittä mie sitte lähin nousemhan askelmia ylös. Kyllä niissä sykhen saapii nousemhan, jos vain polvet kestää. Porthaitten yläpäässä on hyvä hengähtää ja ihhaila maisemia. 

     Loppumatka oliki soma kulkea polkua pitkin. Huipulta näkkyyki kauvvas. Ens kerrala taijjan ottaa evästä matkhan ja paistaa makkaraa ja olla vähä pitemphän. Aina ollu niin hopussa ko käyny.

     Alas mie meninki sitte vähä eri kautta. On se somempi laukkoa lenkkarit kuivana. On net porthat kylläki somat, mutta häätyy oottaa ko vähä kuivaa. Joku päivä käyvvä sitte uuesthan kattomassa. 

     Kyllä se kannattaa teänki käyvvä testaamassa. Tiijjä vaikka ihastusitta."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valosaa on.

       Istuskelen keittiössä iltateetä juoden. Katselen ikkunasta ulos ja mietiskelen kaiken maailman asioita. On valoisaa vaikka kello on j...