maanantai 28. maaliskuuta 2022

Mariapäivät


     "Kylläpä meni taas vuosi nopeasti. Tuntuu, että ko mitä enämpi vanhennee, sitä nopeamin aika kulkee. Pitäskö tässä alkaa huolestumhan, ettei tällä menola kerkiä oikhen tekemhän mithän eikä nauttimhan elämästä niin paljoa ko halvais. 

     Met lähimä käymhän kirkola Marianpäiviä kattomassa. Jussan pihala oli somasti telttoja. Mie laskin kohta kymmenen myyjää. Kyllä se siittä alkaa taas koronan jälkhen nousemhan. Se vain, että koulula ei ollukhan yhthän myyjää. Kunta ei ollu järjestänny myyjäisiä. Miksikhän? Son aina ollu semmonen paikka, jossa on aina saanu ihhaila ja ostaa paikalisten käsityötaitajien tuotheita. Monet lahjat on sieltä saanu ja käjet ja jalat on pysynhe lämpimänä. Seki vielä, että suopunkinheittoakhan ei ollu. Sitäki on ollu soma seurata. Porokilpailusta puhumattakhan. 


     Kyllä mie silti viihyin markkinoila ja väärtien kansa pääsi taas raatimhan. Mutta toivoma, että ensi vuona meilon isomat markkinat ja paikalisekki on taas täysilä mukana touhuamassa. Ennää ei kannata koronan takia piilotella. Alama elhän normaalisti. Turvalisesti tietenki."

Olipa muuten aika erikosen makusta. Ostan kyllä ens vuonaki.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevät keikkuen tulevi.

       "Olipa meilä tässä somat kelit. Viikon piti oikhen kevhäistä. Lumet suli silmissä. Pääsiäisenä ko kävi pilkilä, olit järvet aiva...