maanantai 24. tammikuuta 2022

Roihurieha

     "Olipa Hiihtomaassa soman näköstä, ko kunta oli järjestänny rakovalkean ja jätkänkynttilöitä rintheshen. Soli mukava lämmitellä lumikenkäilyn päätheksi. Harmi vain ko nuissa tapahtumissa käypii niin vähä väkeä. Pitäs vishin mainostaa paremin."

     Kunnan järjestämä Roihu-rata ulkoilutapahtuma järjestettiin toissa viikonloppuna Hetta Hiihtomaassa, Jyppyrän rinteellä. Tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa. Pikku pakkasesta huolimatta, rinteessä palavat jätkänkynttilät loivat mukavan lämpöisen tunnelman. Elävä tuli loihti ympäristöönsä erilaisia varjoja, jotka elivät tulen loimutessa. 

     Harmi sinänsä, että täällä meillä järjestettävät tapahtumat eivät oikein kerää osanottajia. Monesta pienestä jutusta saataisiin isoja tapahtumia, jos vain ihmiset olisivat aktiivisempia osallistumaan niihin. Kyllä pikku pakkasessa tunnin pärjää. Eihän se ole kuin pukeutumiskysymys. 

     Seuraava isompi tapahtuma taitaa olla Marianpäivät. Mitä jos ottaisimme jokainen itseämme niskasta kiinni ja lähtisimme käymään markkinoilla ja ottaisimme vielä lompakonkin mukaan. Sen "Ei sielä mithän kuitenkhan ole." -asenteen voisimme heivata kuusikkoon ja lähteä vireästi käymään eri tapahtumissa. Tottakai, jos ajattelee tuolla tavalla, eikä lähde mihinkään, loppuu meiltä ne viimeinenkin tapahtuma ja sen jälkeen onkin syytä olla kotosalla...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevät keikkuen tulevi.

       "Olipa meilä tässä somat kelit. Viikon piti oikhen kevhäistä. Lumet suli silmissä. Pääsiäisenä ko kävi pilkilä, olit järvet aiva...