maanantai 9. elokuuta 2021

Pyöräkilpa

      "Satuimpa sopivhan aikhan Kilpisjärvele. Sielä oli Artic race of Norway-pyöräkilpailun maali kaupan evustalla. Tunnelma oli ku formulakilpailuissa konsanhan. Isolta näytöltä sai seurata kisojen etenemistä. Hotellin pihala oli myyntitelttojaki. Tuttuja kavereita näky olevan. Kovin vain olit syrjäsen paikan valinhe. Tien varressa olis paljo parempi paikka ollu.

     En kylläkhän jääny kauvaksi aikaa kissaa kattomhan, ko molin sopinu väärtien kans aivan muuta menoa. Muuten olis voinu olla mielenkiintosta seurata lophun.

     Enontekiön sanomissa oli aikasemmin pieni juttu tuosta kilpailusta, mutta siittä ei kylläkhän selviny, kuinka isosta hommasta soli oikhen kyse. Kisojen vuoksi suljethin valtatieki ainaki Skibottenhin asti moneksi tunniksi. Mukana oli kilpailijoita monesta maasta ja kisa televisioithin ympäri maalimaa. Kuntakin oli kuulema mukana järjestämässä.

     Jatkossa kannattais mainostaa tämmösiä tapahtumia laajemin. Ja tietenkin myös pienempiä tapahtumia, ko eihän niihin kukhan ossaa tulla, jos niistä ei ole mithän esillä.  Ottakaapa koppi kaikki tapahtumajärjestäjät ja erityisesti kunta. Mainontaa tullee lisätä reilusti ja riittävän ajoissa. Muuten ei saaha ihmisiä liikhele. Ei se ennää paljoa ilahuta lehestä lukea näistä tapahtumista jälkikäthen.


     Eipä siinä sitte mithän muuta. Mie lähen tästä väärtiä moikkaamhan. Kattoma mitä son keksiny tällä kertaa."


     


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevät keikkuen tulevi.

       "Olipa meilä tässä somat kelit. Viikon piti oikhen kevhäistä. Lumet suli silmissä. Pääsiäisenä ko kävi pilkilä, olit järvet aiva...