maanantai 1. elokuuta 2022

Taidenäyttely

    


  "Jo oli rohki hienoja tauluja näyttelyssä rivihalleila. Kyllä on paljo taiteilijoita ja käjentaitajia tässä kunnassa, häätyy sanoa. Sielä oli pariki taulua, jokka olis voinu vaikka kotia ostaa seinäle. Siinä niitä olis saanu sitte ihhaila aina ohimennessä. Se vain, että ko ei ole tuota seinätillaa liijemästi olemassa. Sitä on vuosien saatossa sisustannu joka paikan täythen. Häytyis ottaa jotaki poijjes, että sais uutta tilale, mutta ei sitä raski, eikä ole semmosta säilytyspaikkaakhan, mihin vanhat taulut sais laittaa siks aikaa. 

     Oliskhan tääläki kysyntää vuokratauluile niinku isossa maalimassa on? Etelässä voipii vuokrata taijhetta seinäle. Ei tarttis aina ostaa. Mutta toishaalta ko ajattellee, niin ei hienosta taulusta raskis luopuakhan. Mielumin ostaa jo omaksi ja ihhailee lopun ikkää. Molen muutaman taulun ostanukki tässä vuosien saatossa.

     Soma ko meijjän taijjeseura, joka muuten täyttää tänä vuona 50 vuotta, järjesti tuommosen yhteisnäyttelyn. Hienoa, että yhistys toimii ja voipii hyvin. Mukava oli käyvvä kattelemassa.

     Jatkoa ootellessa.."




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Akkujen latausta.

       "Tet varhman oletta joskus olhet tilanthessa, jossa tunnetta ittenne oikhen väsynheksi. Mie en tarkota semmosta fyysistä väsynys...